Hih, en ole raskaana, en juuri synnyttänyt, ei myöskään ole uutta lemmikkiä...  Mutta pihassa seisoo Auto, siis isolla kirjoitettuna.  Tarkemmin se on Volvo V70 STW, ferrarin punainen Auto!!!!!!!!

Toissa iltana päätettiin, että lähdetäänpä hakemaan auto Lahdesta.  Tuumasta toimeen ja eilen ajella huristimme taksilla pikku pakkasessa (-4 C) aamujunalle.  Juna lähti 6.00.  Iisalmessa junanvaihto, ja siinä mentiinkin polleana oikein Inter City -junan toiseen kerrokseen.

Odottavan aika on pitkä!!!  Lopulta tultiin Lahteen, jossa kävelimme Erikoisautolle.  Auto oli just katsastuksessa, joten keittivät meille kahvit.  Kun auto sitten tuli, niin olipas se komia!  Sittenpä käytiinkin ajamassa melko pitkä koeajo - ja voi sitä nykimistä ja nyhtämistä, hyvä kun päästiin takaisin liikkeeseen.  Eikä tämä kauppoja hieronut ukko ollut edes paikalla. 

No joo...  Siinä välissä käytiin toisessa liikkeessä, jossa pikku tinkaamisen jälkeen lähdettiin sitä toista autoa palauttamaan - YLLÄTYS, YLLÄTYS Volvon onnellisina omistajina!!!

Sillä aikaa myyjä kävi katsastamassa MEIDÄN VOLVON, ja siihen vaihettiin jarruputki.  Sittenpä vain Auton nokka kohti Kajaania.  Välillä tankattiin auto ja itsemmekin, mutta kotiin posoteltiin sitten suorinta tietä.  23.30 oltiinkin kotipihassa.  Niin, ja tulipahan sitten vahingossa testattua Auton varashälytinkin...  Pieni merkki naapureille, että Boströmit tuli sitten kotiin, ja uudella autolla ;)

Mutta eilisestä ja tuosta Autosta lisää myöhemmin, sillä nyt on lähdettävä Autolla kaupunkiin asioille :D